Att göra sig fin inför resan

HIFU Stockholm

Ska du resa iväg, nu när vi äntligen får resa igen?

Pandemin var på ett sätt ganska ”rättvis” på så sätt att det inte bara ett land, eller en befolkning som drabbades av reseförbud, höga dödstal och andra hemskheter i pandemins spår. Ingen fick resa iväg på flera månader. För dem som blev isolerade, och bara satt hemma, var det kanske en liten tröst att alla hade det lika trist.

Nu var det ju inte bra resandet som blev lidande, många blev arbetslösa, företagare såg sina livsverk gå under och många var de som miste sina nära och kära i en obarmhärtig och jättekonstig sjukdom. Så nu när den äntligen är över, då vill vi göra något roligt, för att komma bort från alla tråkigheter som sjukdomen Covid-19 förde med sig.

Vart ska du åka?

Vill du bara åka iväg för en lite längre weekend, eller vill du åka till värmen och solen? Många åker till Thailand, för att njuta av den hisnande vackra naturen, för att allt är så billigt där och för den goda matens skull. Men värmen och solen finns ju på närmare håll; Polen, Bulgarien, Kroatien, Grekland, Spanien eller varför inte Rivieran i Nice?

Oavsett vart du vill åka, vill man ju passa på att göra sig extra fin, eller hur? Man shoppas lite extra för att ha något fint att klä sig i på stranden; badkläder, klänningar eller shorts? Och glöm inte den viktiga solskyddskrämen, eller varför inte välja snygga vita kläder som skyddar minst lika bra som solskyddskräm?

Få färre rynkor och mer stram hud

På tal om solskyddskräm, du vet väl om att huden snabbt kan torka ut under en varm och stekande sol? Har du fått rynkor, påsar under ögonen, eller begynnande dubbelhaka? Du vet väl att du kan ta bort det med HIFU? HIFU står för Highly Focused Ultrasound, vilket innebär, att man med hjälp av ultraljud får igång hudens egna läkning och bildande av kollagen. Man fokuserar ultraljudsenergi mot de ställen som man önskar få stramare hud. Prova, det är effektivt!