Hyra bord

Hyra bord till den fina festen

Ska ni ha fest, men har inte tillräckligt stora bord och stolar? När man ska ha fest, är det ju roligast om man är många. Fler gäster brukar skapa en härlig dynamik som gör festen gladare, roligare och mer festlig, eller hur? Ska man då ha fest, vill man ju inte att det är antalet bord och stolar som avgör hur många man kan bjuda. Så varför inte hyra de bord eller stolar som man behöver för att kunna bjuda in alla som man vill ha på festen.

Tänka på innan du hyr bord

Det kan alltid vara bra att planera väl inför en fest. Hur ska festen vara? Ska du ha ett tema för festen? Vill du ha en fest med maskerad? En Halloween fest brukar inte riktigt vara någon Halloween fest utan att gästerna är utklädda. Men det är inte bara till Halloween fester som gästerna ska vara utklädda, man kan ha maskerad vilken tid som helst på året. Det är bara att välja ett tema; som t.ex. 70-tals tema, 80-tal eller 90-tals tema. Det brukar vara roligt när gästerna får en utmaning att klä sig enligt ett visst tema. Den senaste tiden har många valt vitt som tema; alla gästerna ska komma dit klädda helt i vitt. Men varför bara vitt? Man kan faktiskt välja precis vilken färg som helst.

Vad ska ni äta? Och den som ska fixa festmaten kanske ska bestämma sig för om den ska göra all mat själv eller köpa hem catering. Skaffar ni hem catering så är det väldigt praktiskt, då behöver ni inte tänka på att ställa i ordning inför festen. Då kan även värdinnan, eller värden vara med på festen mycket mer.

Hyra bardisk och barstolar

Vad ska ni dricka? Ska ni ha en bar, där gästerna beställer och köper sin egen alkohol, eller ska du som är värd, bjuda på alkohol till alla gäster? Om det är så att ni vill bjuda på mycket alkohol, kan det vara bra att hyra en bardisk och barstolar, så att många kan samlas runt alkoholförtäringen.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *