Så arbetar man med textiltryck i Stockholm

Textiltryck Stockholm

Att bära kläder med samma logo ger sammanhållning i en grupp. Säg att alla i personalen bär företagets logo, ger det en känsla av tillhörighet, då det blir ett ”vi-som-arbetar-på-detta-företag”, gentemot “de-som-inte-gör-det”. Så om du är företagare och vill snabbt skapa en “vi-anda” bland personalen, se då till att personalen får ett plagg med företagets logo!

Välj kläder först som ska tryckas

Är det så att du har några snygga företagskläder, väskor eller kepsar som du gärna skulle vilja trycka ditt företags logotype på? Då har du några olika varianter att välja mellan: Vill du har företagets logotype som tryck, eller som brodyr, eller som en variant där emellan. Med det menas att man kan fästa logotype som en brodyr men som limmas fast på kläderna, kepsen eller väskan.

Det finns ett företag som arbetar just med dessa screentryck. Här kan du läsa mer: https://www.swaggprofil.se/. De arbetar först och främst med Stanley Stella kläder som de trycker logtyper på, eller den bild eller text som du önskar.

Olika varianter av textiltryck

Här kan man välja mellan olika tekniker för textiltryck:

  • tygmärke
  • screentryck
  • brodyr

Det finns olika sätt att få till ett textiltryck på företags- eller profilkläder. De tre viktigaste är tygmärke, brodyr, screentryck. Ett tygmärke kräver inte mycket. Är det så att man har en logotype som ett tygmärke så kan man använda den och fästa den på kläderna, väskan eller på kepsen. Man limmar fast det med lim som inte försvinner, exempelvis i tvätten.

Vill man få ett textiltryck som är mer integrerat än ett tygmärke, går det bra att även trycka med screentryck på profil- eller företagskläderna. Det ger en finare helhet.

Som du kanske gissar så är brodyren den dyraste varianten att fästa en logotype på kläder, kepsar eller väskor. Brodyren är det slags tryck på kläder som håller bäst. Det är därför som den är dyrast, men själva tillverkningen av brodyren är också mer omständlig. Brodyren innebär att du syr en logotype på själva det plagg eller väska som du ska ha brodyren på.

 

 

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *